sibil çetinkaya kimdir? sevgilisi ,ailesi, yaşi,nereli,boyu nedir?

Sibil Çetinkaya, fenomen biyografi bilgileri serimizin bugün ki konuğu. Sibil Çetinkaya Kimdir? Nerelidir? Yaş boy kilogram bilgileri ve bunların beraberinde özel hayatı hakkında da bir takım bilgilere yer vereceğim. Güzel sosyal ağ fenomeni son dönemlerde yükselen popüleritesi ile tüm gözleri üzerine çevirmeyi başardı.

Öyle ki hakkında pek çok konu sevenleri tarafından yoğun bir biçimde araştırılıyor. Bende kendini TikTok ve YouTube gibi kanallardan takip ederek hakkında bilgi edinmeye ve sevenlerine bu konu da yardımcı olmaya karar verdim.

Kısaca Konu Başlıkları
Sibil Çetinkaya’nın Hayatı (Kısa Biyografi)
10 Mayıs 1994 tarihinde dünyaya gelen Sibil Çetinkaya, üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğuydu. Hayatının daha ilk senelerında oyunculuk merakı olan güzel Youtuber ilk okul zamanlarında Drama eğitimi almıştır. Bu hayalini üniversite senelerında da devam ettiren Sibil Çetinkaya Üniversite değişim programı kapsamında gittiği Londra’da LAMDA Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Üniversite eğitimi olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Medya ve İletişim Bölümü’nü bitiren güzel fenomen Üniversite eğitimi devam ederken Tv8 kanalında çalışmış kamera arkasında görev almıştır.

Yine öğrencilik senelerı devam ederken “10 Dakika” ve “Şehirde Hayat” adlı programlarda sunuculuk yapmış ve başarılıda olmuştur. Bu seneler sonrasında ise YouTube serüvenine ikiz kardeşi ile beraber başlamış ve bugünlerin temellerini atmışlardır.

Çok eğlenceli bir YouTube kanalı olduğunu söyleyebilirim. Takipçileri çok iyi biliyor ancak belirtmekte fayda var ki, Sibil Çetinkaya Youtube kanalında Mukbang ve challange videoları beraberinde makyaj, giyim kombin gibi anlamlı videolara da imza atıyor.

Sİbil Çetinkaya Resmi Sosyal Medya Hesapları
Sosyal medyanın hemen her dalında başarılı işlere imza atan Sibil Çetinkaya’yı takip etmek dilerseniz aşağıda fotoğrafı Linkedin, Twitter, İnstagram Tik Tok ve en önemlisi kendinin “hayatım bu kanalda” diye tanımladığı YouTube kanalı bağlantıları paylaşılmıştır.

YouTube Hesabı: Link
İnstagram Hesabı: Link
Linkedin Hesabı: Link
Twitter Hesabı: Link
Tik Tok Hesabı: Link
Sibil Çetinkaya’nın Ailesi
Sibil Çetinkaya’nın ailesi hakkında da pek çok merak edilen konu var söz gelimi babası, annesi ve kardeşi kimdir biçiminde sorular bir hayli fazla kardeşi Narod Çetinkaya’yı videolardan bir hayli iyi tanıyorsunuz ancak babası ve ailesinin diğer fertleri hakkında bilgi edinmek için aşağıda belirtilen videoyu izlemeniz yeterlidir

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

index

Furacin krem Ne için kullanılır,Furacin krem Fiyati 2021

Youtube Mp3 İndirme Eklentisi? , Chrome Youtube Mp3 Eklentisi